Мъжки подаръчен комплект – Christian Dior Sauvage

149,99 лв.

Мъжкият подаръчен комплект “CHRISTIAN DIOR SAUVAGE” е символ на изтънчеността и уникалността на модния дом Dior. Този комплект представлява перфектната комбинация от стил и аромат, който е преподнесен с безподобен респект към детайлите.

“Желаех да създам нещо повече от просто парфюм. Исках комплект, който да представлява духа на Dior – изтънчен, мощен и завладяващ.” – Франсоа Демаши, създател на парфюмите на Dior.

Комплектът “CHRISTIAN DIOR SAUVAGE” е представен в елегантна кутия, която съчетава класическата черна на Dior със съвременни акценти. Всяка част от този комплект е проектирана с мисъл за детайла – от роскoшния дизайн на опаковката до селекцията от продукти вътре.

Съдържанието на комплекта е избрано така, че да отговаря на нуждите на всеки мъж, който цени изтънчеността и качеството. От ароматния лосион след бръснене до деликатния душ-гел с аромат на Sauvage – всеки продукт в комплекта е създаден, за да подчертае индивидуалността на своя притежател.

Елегантността, качеството и духът на Dior са събрани в този изключителен подаръчен комплект, който ще бъде идеалният избор за всеки мъж, който иска да се чувства специален и уникален.

 

Изчерпан

Описание

‘+ Christian Dior Sauvage EDP 100 ml – Парфюм за мъже
+ Дезодорант 200 ml
+ Мини парфюм
+ Луксозна подаръчна кутия

Допълнителна информация

Тегло 1 кг

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

SUBSCRIBE TO NEWSLETTER

Subscribe and get 10% off new collection

d
order your gift card

Order your gift card today and get 8% off

f

Shop with style! Find your favorite
item at the best price and discover great
offers every single day.

Празнични намаления до 80%!
Безплатна доставка на всички продукти!

X

You don't have permission в register