Дамски подаръчен комплект – Paco Rabanne Olympèa

139,00 лв.

Парфюмната вода Olympéa Paco Rabanne Olympeya, създадена през 2015 г., е класифицирана като аромат за жени и принадлежи към групата дървесни, ориенталски аромати. След успешното лансиране на мъжкия аромат Invictus през 2013 г., испанската марка Paco Rabanne пусна женския аромат Olympea, специално направен като посвещение на митичната богиня. Така и двата аромата се превърнаха в дует, обединен от една обща, „божествена“ концепция. Външният вид на бутилката на парфюма перфектно подкрепя тази идея.
Създателите на Olympea – парфюмеристите Lok Dong, Anne Flipo и Dominique Ropion са използвали в работата си контрастни нотки на ванилия, жасмин, джинджифил, кашмир, както и солени, кехлибарени нюанси. Когато се нанесе върху кожата, първите нотки на парфюма, които се появяват, са воден жасмин, мандарина и цветове от хавайски джинджифил. След това ароматът придобива леки пикантни акорди под формата на ванилия и сол. Базовите нотки на композиционната пирамида допълват аромата – сандалово дърво, кехлибар и кашмирено дърво.

Флаконът на Пако Рабан Олимпия, проектиран от дизайнера Marc Ange, е изработен във формата на амфора и украсен с елементи, символизиращи лавров венец, който в древна Гърция бил връчван на победителите в олимпийските състезания. Бразилският модел Лума Гроте е лице на кампанията на Olympea. Всяко момиче, което хареса аромата, вече потенциално се превръща в желана от мъжете богиня на съвременния свят!

За характеризирането на нежния пол, който харесва този тип парфюмна вода, могат да бъдат използвани няколко добре насочени епитета: ярки, уверени, самодостатъчни и мистериозни! Според повечето потребители, парфюмът Пако Рабан Олимпия има издръжливост приблизително до 1 до 2 часа, и ненатрапчив нежен аромат. Този парфюм ще бъде идеален избор за млади жени и дами на средна възраст. Пако Рабан Олимпия е устойчив и изпълващ пространството аромат. Еднакво подходящ е както за използване в ежедневието, така и за специални вечерни събития.

Ароматна комбинация

Ухание което, се характеризира като свежо и ориенталско, отваря се с искрящо зелена мандарина, водни нотки на жасмин и момина вода, огнен джинджифил, осолени с ванилови акорди в средата. Базовите нотки са сандалово дърво, кашмир и амбра. Аромат с изкусителната атракция, която оживява сетивата със своите екстравагантни съставки.

2 налични

- +

Описание

‘+ Paco Rabanne Olympèa EDP 80 ml – Парфюм за жени
+ Дезодорант 200 ml
+ Козметичен несесер

Допълнителна информация

Тегло 1 кг

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

SUBSCRIBE TO NEWSLETTER

Subscribe and get 10% off new collection

d
order your gift card

Order your gift card today and get 8% off

f

Shop with style! Find your favorite
item at the best price and discover great
offers every single day.

Празнични намаления до 80%!
Безплатна доставка на всички продукти!

X

You don't have permission в register