ZADIG & VOLTAIRE THIS IS HIM – Парфюм за мъже

99,00 лв.

Тоалетната вода Zadig & Voltaire This is Him е перфектният аромат, почитащ мъжествеността. Той подчертава вашия уникален характер. Тази топла композиция идеално подхожда на млади мъже, които започват своето приключение за възрастни.
Мирисът се отваря с интригуваща комбинация от грейпфрут и черен пипер. Сочната нотка се смесва със суха и пикантна, създавайки уникален дует, който освежава и пленява.
Този облак ви обгръща в магията на мистерията. Екзотичната ванилия придава блясък и специален нюанс. На заден план разпръснатите клони на сандаловото дърво излъчват топлина и изисканост. Обичате живота? Харесва ви да си играете с него и да откривате радостните тайни на ежедневието? С тоалетната вода Zadig & Voltaire This is Him те ще станат още по-интересни. Не пропускайте този шанс, със сигурност няма да съжалявате.

Категория: Етикет:
- +

Описание

Zadig & Voltaire This is Him – 100 ml.

 

Ароматна комбинация

Връхни нотки: грейпфрут
Средни нотки: ваниля, тамян
Базови нотки: сандалово дърво

 

Това е творение, което почита мъжествеността със своя силен и ярък аромат. Това е ароматът, който подчертава уникалния характер на всяка личност. Особено подходящ за млади мъже, This is Him е създаден, за да отбележи началото на техния път към зрелостта.

Ароматът се открива с интригуваща комбинация от освежаващ грейпфрут и пикантен черен пипер. Тази неочаквана смес създава уникално усещане – едновременно сочно и остро, което незабавно привлича вниманието.

Преходът към сърцевината на аромата разкрива по-тънки нюанси. Екзотичната ванилия добавя блясък и елегантност, придавайки на аромата специален, запомнящ се характер. Тя съчетава сладостта и топлината в един невероятно завладяващ акорд.

На заден план, топлината на сандаловото дърво излъчва изисканост и дълбочина. Неговите нотки се преплитат с ванилията, за да създадат сложна, многопластова ароматна композиция. Този аромат носи усещане за уют и топлота, допълвайки изтънчеността на мъжествеността.

Zadig & Voltaire This is Him е предназначен за мъже, които обичат живота. Той е идеален за онези, които се радват на ежедневните изживявания и обичат да откриват нови аспекти на света около тях. С този аромат, всеки момент става още по-завладяващ и интересен.

Този парфюм не е просто аромат – той е начин на изразяване. Носенето му е заявка за стил и индивидуалност. Той е създаден за мъже, които са уверени в себе си и искат да оставят траен отпечатък.

 

Допълнителна информация

Тегло 1 кг

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

SUBSCRIBE TO NEWSLETTER

Subscribe and get 10% off new collection

d
order your gift card

Order your gift card today and get 8% off

f

Shop with style! Find your favorite
item at the best price and discover great
offers every single day.

Празнични намаления до 80%!
Безплатна доставка на всички продукти!

X

You don't have permission в register