Cartier La Panthere EDT 50 ml – Парфюм за жени

109,00 лв.

Cartier ни приветства с ново ухание La Panthere, което излиза на пазара през 2018 година. Той крие в себе си флорални акорди, съчетани с шипрови нюанси. Cartier създава парфюма с идеята да укроти „дивата“ страна и да постави нежен и деликатен ароматен воал върху кожата Ви. В началото се простира свеж цветен букет от прелестна гардения, който се придава на уханието за светъл и лъчист оттенък, заедно с кристален мускус и сандалово дърво. С него ще откриете елегантната и женствена страна на La Panthere.

Категория: Етикет:
- +

Описание

Cartier La Panthere – Парфюм за жени

 

Ароматна комбинация

Връхни нотки: грейпфрут и бергамот
Средни нотки: жасмин, гардения, момина сълза, зелена акорди, круша, ананас и роза
Базови нотки: кожа, пачули, сандалово дърво и мускус

 

Cartier La Panthere – Парфюм за жени е олицетворение на женственост и елегантност. Представен през 2018 година, този парфюм въплъщава стил и изтънченост. Създаден е с мисълта за укротяване на дивото и добавянето на нежен ароматен воал върху кожата. Неговото начало е обогатено с прекрасна гардения, която придава светъл и лъчист оттенък. Съчетанието от флорални и шипрови акорди прави La Panthere неповторим и запомнящ се. Сърцевината на парфюма е изградена от кристален мускус. Допълнена е със сандалово дърво, което носи топлина и дълбочина.

Cartier La Panthere е дизайнерско творение, което излъчва сила и смелост. Парфюмът е създаден, за да разкрие истинската същност на жената. Неговата формула е специално разработена за съвременната жена. Излъчва увереност, елегантност и женствена красота. Ароматът прелива от чувственост и загадъчност. La Panthere е символ на свобода и независимост. В него се улавя духът на приключение и изкуство. Композицията му е сложна, но уравновесена. Подходящ е за вечерно носене, особено в елегантни обстановки. Cartier създава този аромат с внимание към всеки детайл. Флаконът е изработен така, че да отразява лукса и качеството на бранда. La Panthere е подходящ за дамите, които искат да се отличават. Той е повече от парфюм – той е изявление.

С La Panthere, Cartier подчертава своята майсторска работа в парфюмерията. Ароматът е съставен от висококачествени съставки. Всяка нотка в него е внимателно подбрана, за да създаде хармоничен баланс. Използването на La Panthere е преживяване, което покорява сетивата. Този парфюм е идеален за жената, която обича да бъде забелязана. С него всяка жена може да разкрие своята мистериозна и привлекателна страна. Cartier La Panthere е въплъщение на стил и красота в парфюмната индустрия.

Допълнителна информация

Тегло 1 кг

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

SUBSCRIBE TO NEWSLETTER

Subscribe and get 10% off new collection

d
order your gift card

Order your gift card today and get 8% off

f

Shop with style! Find your favorite
item at the best price and discover great
offers every single day.

Празнични намаления до 80%!
Безплатна доставка на всички продукти!

X

You don't have permission в register