CHLOE LOVE 75 ml – Парфюм за жени

95,00 лв.

Chloe Love е женствен и чувствен флорален аромат вдъхновен от любовта. Зареден с много магнетизъм и изискан сексапил, този дамски парфюм не оставя никого равнодушен. Особено мъжът до вас! Chloe Love представлява специален букет от умело подбрани цветни ухания, с който парфюмните експерти Noses Louise Turner и Nathalie Gracia-Cetto целят да очароват почитателките на бранда.

Категория: Етикет:
- +

Описание

CHLOE LOVE 75 ml – Парфюм за жени

 

Ароматна комбинация

Връхни нотки: розов пипер, портокалов цвят
Средни нотки: ирис, хелиотроп, глиция, зюмбюл
Базови нотки: ориз, бял мускус, прахообразни нотки

 

Chloe Love е емблематичен флорален аромат, вдъхновен от любовта, който излъчва женственост и съблазън. Сътворен от експертите Louise Turner и Nathalie Gracia-Cetto, този парфюм е създаден, за да очарова и вдъхновява. Сърцевината на Chloe Love е богата на флорални нотки, които съчетават изтънченост и магнетичен сексапил.

Уникалната композиция на Chloe Love обединява разнообразни цветни аромати, които се преплитат в един удивителен букет. Този парфюм привлича вниманието със своята изискана и завладяваща аура, която оставя следа на красота и елегантност. С всяка капка, Chloe Love разкрива своите слоеве на деликатност и топлина, създавайки вълшебство на уханието.

CHLOE LOVE 75 ml – Парфюм за жени е идеален за жената, която цени класата и непреходната красота на флоралните аромати. Флаконът на парфюма, изработен с изящество и вкус, е визуално израз на същността на аромата. Chloe Love е не само парфюм, но и символ на изтънчената женственост, която вълнува и вдъхновява.

Това ухание е създадено да придаде увереност и да подчертава уникалния стил на всяка жена, която го носи. Chloe Love е истински класически избор за жените, които ценят вечната красота и хармонията на изисканите аромати. Носейки Chloe Love, всяка жена се превръща в емблема на стил, нежност и елегантност, като излъчва светлина и любов навсякъде, където отиде.

 

 

Допълнителна информация

Тегло 1 кг

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

SUBSCRIBE TO NEWSLETTER

Subscribe and get 10% off new collection

d
order your gift card

Order your gift card today and get 8% off

f

Shop with style! Find your favorite
item at the best price and discover great
offers every single day.

Празнични намаления до 80%!
Безплатна доставка на всички продукти!

X

You don't have permission в register