DKNY BE DELICIOUS EDP 100 ml – Парфюм за жени

83,00 лв.

Donna Karan Be Delicious е енергичен и свеж аромат за жени, представен на пазара 2004г. Неговата женствена, чиста и очарователна ароматна аура, е много предпочитана и харесвана. Зарежда с настроение и радост. Аромата е създаден за енергични и жизнерадостни дами, и смело подчертава тяхната женственост и деликатен сексапил. Създаден е от парфюмериста Maurice Roucel.

Категория: Етикет:
- +

Описание

DKNY BE DELICIOUS – Парфюм за жени

 

Донна Каран представя Be Delicious – аромат, изпълнен с енергия и свежест, идеален за динамичната, модерна жена. Този парфюм е символ на Ню Йорк – градът, който никога не спи, и забавлението, което не приключва. Be Delicious е създаден от Maurice Roucel, който е използвал своя талант, за да създаде уникално и запомнящо се ухание.

Тази изключителна ароматна композиция открива своето начало със свежи нотки на ябълка, краставица и грейпфрут, които предават чувство за чистота и непринуденост. Сърцето на парфюма е цветен букет от магнолия, тубероза, бяла лилия и роза, които допълват началната свежест с богата, женствена дълбочина. Базата, обогатена с дървесни тонове и бял кехлибар, придава на уханието топлина и стойност.

DKNY BE DELICIOUS – Парфюм за жени е не само аромат, той е заявка за стил и самочувствие. Флаконът, наподобяващ ябълка, е уникален и лесно разпознаваем, подчертаващ свежата идея на уханието. Той представя не само аромат, но и начин на живот, в който всяка жена е свободна, смела и живее с пълни гърди.

Представен през 2004 година, Be Delicious веднага става хит сред младите и активни жени. Той е не просто парфюм, той е олицетворение на Ню Йоркския дух – динамичен, непокорен и вечно млад. Това ухание е идеален избор за жената, която иска да се открои и да остави следа навсякъде, където отиде.

DKNY Be Delicious не е просто аромат, той е отразяване на индивидуалността и желанието на всяка жена да бъде забелязана. Той представлява увереността и смелостта да бъдеш различна, да изразяваш своето „Аз“ смело и непринудено. Този парфюм е не само аксесоар, но и вдъхновение за смелия и дръзък начин на живот, който много жени избират да следват.

Допълнителна информация

Тегло 1 кг

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

SUBSCRIBE TO NEWSLETTER

Subscribe and get 10% off new collection

d
order your gift card

Order your gift card today and get 8% off

f

Shop with style! Find your favorite
item at the best price and discover great
offers every single day.

Празнични намаления до 80%!
Безплатна доставка на всички продукти!

X

You don't have permission в register