Parfums de Marly Safanad – Парфюм за жени

129,00 лв.

Издаден през 2013 г. , ароматът с дълбоки ориенталски нюанси Safanad, покорява от първото вдишване на неговите внимателно селектирани нежни и запомнящи се нотки със смес от портокалов цвят, круша, ирис и иланг-иланг, които нямат търпение да се разкрият докрай, за да изненадат и покорят сърцата със зашеметяващия финал, нарисуван от сандалово дърво, кехлибар и ванилия. Самият цвят на парфюмната вода е пълен със светлина и слънчеви отблясъци от пустинното слънце на ориенталския ден. Сладко-горчивият портокал смущава сетивата, кара ги да тръпнат в очакване на неочакваното. Капачката напомня за кубе на джамия, а пискюлите са препратка към предупреждението, че веднъж вдъхнали магията на Parfums de Marly Safanad, ще бъдете обвързани с нея завинаги.

Категория: Етикет:
- +

Описание

Parfums de Marly Safanad – Парфюм за жени

 

Ароматна комбинация

Връхни нотки: круша, портокал
Средни нотки: ирис, иланг-иланг, портокалов цвят
Базисни нотки: амбра, сандалово дърво, ванилия

 

Parfums de Marly Safanad – Парфюм за жени е уникален аромат. Представен на публиката през 2013 година. Този аромат е изпълнен с ориенталски нюанси. Вдишването му предизвиква силни емоции. Стартовите нотки са портокалов цвят и круша. Те придават плодова свежест. След тях идва нежният ирис. Той е комбиниран с изкушаващ иланг-иланг. Основата е дървесна и сладка. Съчетание на сандалово дърво, кехлибар и ванилия.

Цветът на парфюма прелиства нюансите на пустинята. Слънчево, топло и магнетично. Първите нотки събуждат интереса. Сладък и горчив портокал изпълва въздуха. Очакването за следващите акорди расте. Вълшебството на ириса и иланг-иланга е на преден план. Базовите нотки добавят завършек. Те създават усещане за топлина и комфорт.

Флаконът на парфюма е изкусно изработен. Капачката напомня за архитектурата на джамия. Пискюлите добавят допълнителен акцент. Те са символ на деликатност и внимание към детайла. Този аромат е истинско произведение на изкуството. Не просто парфюм, а история. История за изтънченост, стил и елегантност.

Safanad от Parfums de Marly е избор за дамите. Тези, които знаят какво искат. Аромат, който не оставя равнодушен. Подходящ за всеки сезон и повод. Вълшебство във флакон, което привлича вниманието. Залог за незабравими моменти и комплименти.

Допълнителна информация

Тегло 1 кг

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

SUBSCRIBE TO NEWSLETTER

Subscribe and get 10% off new collection

d
order your gift card

Order your gift card today and get 8% off

f

Shop with style! Find your favorite
item at the best price and discover great
offers every single day.

Празнични намаления до 80%!
Безплатна доставка на всички продукти!

X

You don't have permission в register